1.8.2013

ikäviä uutisia..

nyt siis tulee pelkkää tekstiä tähän, ei yhtään kuvaa, mutta toivon jos todella kiinnostaa blogiamme lukea luet tämän ja saat syyn miksi on niin hiljaista blogin puolella.
Siitä on nyt kuukausi huomenna, että Sannin kanssa suunnattiin kohti klinikkaa vielä toistaiseksi pennuja masussa elävinä. Mutta mitä sainkaan sitten mukaani siltä reissulta? Koira jolla on maha auki, kohtu tyhjä, kauluripäässä ja lääkkeitä vaikka muille jakaa. Mimitä tapahtu? En jaksa kertoa siitä tarkasti julkisesti..
Vaavit siis lensivät taivaaseen. 3narttua 1uros.. ): Yksi nartuista oli yrittänyt olla selviytyjä ja hengittää itse, mutta liian heikko vielä elämään. <3
Näinkin siis voi käydä, sen sain kokea jo ensimmäisellä pentueella. Ehkä siksi en halunnut tätä vielä lukijoille kertoa, koska se tuntu jotenkin niin järkyttävältä.. Mutta nyt päätin vihdoin ottaa itseäni niskasta kiinni ja laittaa asiat kuntoon tänne puolellekkin. Katsotaan tulevaisuudessa mitä tapahtuu, vieläkö yritetään Sannilla tai edes ylipäätään lähdenkö toteuttamaan unelmaani kasvattajana. Toisaalta on hyvä saada heti kättelyssä paskaa ämpärillä niskaan ja kohdata kasvatuksessa olevat varjopuolet..mutta jotenkin niin suututtaa.
Onneksi Sanni on kunnossa ja parantui kaikesta todella hyvin! Haava on siisti..mikä haava? Eihän sitä edes huomaa enään.. Mahtavaa että Sanni on normaali ja katsotaan Sannin tulevaisuutta sitten uudelleen jonkin ajankuluttua, se on kuitenkin vielä niin nuori.
Suututtaa niin paljon, että pakko avautua.. Miksi kasvattajille, jotka oikeesti tyylillä elättää koiran pumpulissa ja tekee kaikkensa, että kaikki menee hyvin saa tätä paskaa niskaansa? Mutta ne jotka eivät tee..saavat ns. "terveitä" (HUOM """TERVEITÄ""") pentueita maailmaan tuosta nuin vaan.. ohoh, koirani elää 50cmx50cm boksissa ja ei välttämättä saa ruokaakaan välillä, elelee omassa ulosteessaan..mutta kappas se on synnyttänyt pentuja, en tiiä mikä näistä uroksista on isänä..lie vaikka tuo viereinen velipoika.. ARRH, oikeesti haloo! Mikä vääryys.. Mut mä saan olla tyytyväinen siihen, että kaikki on hyvin siltä puolin et Sanni on kotona elävänä, terveenä kaksvuotiaana tyttönä.

Jospa nyt Sanni kasvattaa menetetyt karvat takaisin niin saatetaan lähteä käymään etelässä parissa näyttelyssä ja ehkäpä jopa pieni reissu ulkomailla. Katsellaan, en suunnittele enään mitään prikulleen, koska näyttää olevan niin et sillon kaikki just kääntyy ympäri.

1 kommentti:

  1. Surullista. Otan osaa, sinulla on varmasti ollut vaikeaa. Pääasia, että koirasi voi taas hyvin. Hän olikin kovin nuori tiinehtyessään, liekö ollut vielä keskenkasvuinen tyttö. Chihuahuat ovat hitaasti kehittyvä rotu. Parempaa onnea seuraavalla kerralla! ♥

    VastaaPoista