3.2.2012

hieman vanhempia kuulumisia.

Ajattelin kirjoittaa meidän lähiaikojen kuulumisia tuon 'esittelykirjoituksen' jälkeen..
Me siis käytiin 1.2 poistattamassa Sannilta maitokulmurit, kun eivät lähteneet itsestään. Pekka Hakalan vastaanotolle meillä oli aika.
Aamulla aikaisin sinne lähdimme ja melkein heti sinne tultua pääsimme sisään, jolloin lääkäri katsoi hampaat ja totesi että ehdottomasti poistettava. Laittoi nukutusaineen ja sitten odoteltiin että pikkuinen on unessa. Kun oli unessa jätimme koiran sinne ja lääkäri pyysi meitä hakemaan koiran n. tunnin päästä.
Kävimme hoitamassa omia asioitamme ja lähdimme sitten hakemaan pikkuista. Sielä se kopassa jo oli tajuissaan ja yritti pienesti heilutella häntäänsä, kun kuuli tuttuja ääniä. Eläinlääkäri kertoi että molempien yläkulmureiden juuret olivat niin todella pitkät. Oli jättänyt yhden esimerkki hampaan, josta nähtiin että se todellakin oli pitkä..
Kotia päin ajellessa Sanni jo hieman virkos ja jo kotona otti pari hoipertelevaa askelta.
Parin tunnin päästä jo pikkuinen oli melkein normaali, tipsutteli ympäritaloa. Syömäänkin se illalla jo suostui.
Nukutusaineesta Sannillehan tuli vesiripuli, joka on vielä jatkunut tähän päivään asti. Tänään tullut jo kiinteämpää, onneksi. Kyllä se siitä. (;

Ah, mitäs vielä.
Hampaita alettu venyttämään oikeaan kohtaan, ettei jäisi sinne kitalakeen.. Viides alahammaskin puhjennut ja minun silmään näyttää siltä, että tilaa olisi viimeisellekkin hampaalle. (; Sitä odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti