4.3.2012

Täydellinen päivä, harjottelua ja viikon ero.

 No aloitampas tämän päivän postauksen kivoilla asioilla.
Eilen oli ihan täydellinen päivä! Aurinko paisto kirkkaan siniseltä taivaalta, tuuli ihan vähän, muttei ollu kylmä!
Käytiin koirien kanssa tuossa läheisellä jäällä juoksemassa. Jäällä liikkui muitakin koiria ja se osittain selittää Viivin pannasta roikkuvan Sannin pinkin hihnan. Viivi on siis niin karkausherkkä koira, että päätin laittaa sen noin, jotta on helpompi saada hallintaan jos tulee toinen vastaan tai muuta sellaista.





Tänään taas olimme Sannin kanssa näyttelyharjotuksissa. Hienosti meni. Tyttö käveli taas hienosti ja seisoikin paremmin harjotuksissa. Vapaasti seisotettuna Sanni kuulemma seisoo paljon paremmin kuin aseteltuna (selkä meni kyyrylle hieman), ainut miinus on vain se että häntä jää alas vapaasti seisotuksessa ja eikös sen pidä olla ylhäällä? Korjatkaa jos olen väärässä. Onneksi oikeesti chihukehät on sisällä! Sisällä aseteltuna maassa se seisoo paljon paremmin. ;_) Seuraavalla viikolla kai taas uudestaan. (;

Huomena minä lähden viikoksi 'töihin' Äkäslompoloon, joten joudun jättämään tytön kotiin. Muuten voisi mukaan tulla, mutta päivässä joutuisi olemaan niin paljon yksin että ehkä parempi että jää porukoiden tykö hoidettavaksi. Saa nähä kuinka ikävä mulla ehtii kakaraa tulla. Perjantaina taas kotiudun sitten.

2 kommenttia:

  1. Chihuahuan rotumääritelmä sanoo, että "Hännän asento on tärkeä rodunomainen erityispiirre: koiran liikkuessa häntä on korkea-asentoisesti joko kaarella tai puoliympyränä hännänpään osoittaessa lannetta kohti. --- Lepoasennossa häntä riippuu hieman kaartuneena." Eli häntä saa laskea seisoessa. Toki chihu yleensä näyttää paremmalta, kun häntä on ylhäällä ja jotkut tuomarit tykkäävät, että sen pitää olla ylhäällä. Rotumääritelmä ei ole aina ihan hallussa tuomareilla..

    Chihukehät on muuten ulkona aina ulkonäyttelyissä, onneksi niitä ei kuitenkaan talvella ole :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuota talvea tarkoitin. (;
      Nii ja kiitokset tuosta tietoiskusta!

      Poista