18.3.2012

Tyytyväinen tyttöön.

ilme voisi olla edustavampi.. (;
Otsikkokinhan sen jo kertoo että olen taas niin tyytyväinen tuohon kakruun. (;
Seisotin kotona tänään 'pöydällä' ja se seisoi paremmin ku ennen! Pari edellistä pöytä seisotusta se on jännittäny ihan mahottomasti. Laittanut selkää ihan kyyryyn ja muutenkaan ei ole suostunu yhteistyöhön, mutta nyt se seisoi paremmin ku ennen. Laitetaan vielä kuvaa.

Meillä on nyt niin paljon suunnitelmia, ideoita ja muuta puuhaa, että saa nähä miten ne ehditään toteuttaan. Näyttelyihin me ollaan menossa, kuha tulee vastaan semmoset mihin päästään. Nyt kahden viikonpäästä täällä on näyttelyt, mutta ei ole chihukehää.. 1.4 ois äkäslompolossa mätsärit, mutta sinne kyyti on ihan auki vielä. Onneksi on vielä runsaasti aikaa meillä! (: 



2 kommenttia:

  1. Ihana Sanni! Meillä toi nuorempi ei oikeen tykkää tosta pöydällä seisottamisesta ja maassa, kun on hihna, niin korvat luimussa ja häntä alhaalla. Vapaasti (siis ilman hihnaa) maassa seisoo tosi hyvin.
    Pitääkö Sanni häntää alhaalla vai ylhäällä kävellessä? Meillä vähän vaihtelee. Yritetään päästä pikkusen kanssa kesällä näyttelyyn, jos vaan rahatilanne antaa myöten. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahkerasti ku vaa harjottelette päivittäin sitä pöydällä oloa kyllä se rohkaistuu. (: Samoin kuin hihnaan. Meilläkin ensin oltiin ihan luimussa, kun näyttelyhihna puettiin.. Nyt kummiskin tuntuu aivan siltä ku laitetaan näyttelyhihna päälle ni tyttö on niin edustavana. Sen olemus siis muuttuu jotenkin. (;
      Kävellessä häntä on ylhäällä ja toivottavasti se häntä nousisi myös vapaana seisotuksessa joskus.. (:

      Poista