2.4.2012

ensimmäinen match show!

 Pahoittelen kun en ole taas pitkään aikaan postaillut. Mitään ihmeellistä ei siis ole tapahtunut, mistä siis voisi jotain kirjoittaa. Nyt kummiskin eilen saavuimme tytön ensimmäisestä mätsärimatkasta kotiin!
Aloitetaan ihan alusta..
Perjantaina lähdimme n. kello 14 Kemijärveltä linja-autolla Rovaniemelle. Rovaniemellä kävimme ostamassa meno-paluu lipun Rovaniemi-Kittilä välille. 15.30 seuraava linkka lähti Kittilään. Tyttö nukkui suurimman osan matkasta. Linkkakuskitkin olivat tosi ystävällisiä, onneksi! Matkaseurana meillä oli Peppi sekä hänen omistaja ja yksi kaverimme. Matka Kittilään kesti 2h 5min, linkka oli aivan täynnä!


Kittilästä meidät haki Konijänkän kotieläinpihan omistaja. Jänkälle saavuttua lähdimme koirien kanssa lenkille, Äkäslompolon upeisiin maisemiin! Tytöt nautti, kun saivat olla vapaana.



 Lauantaipäivä meni vain hengaillessa ja hevosten kanssa värkkäilyssä. Sekä tietenkin koirien kanssa.
Sunnuntaina sitten oli itse mätsäripäivä! 11.00 alkoi ilmottautumiset ja 12.00 kehät. Saimme numeron 1.
Sanni käyttäytyi kehässä hyvin. Seisoi ihan okei, mutta paremminkin olisi voinut, mutta kylmällä maalla seisominen ei oikein ole meidän alaa. Muttamutta Sannin häntäkin nousi tai ainakin heilu sielä! Saimme punaisen nauhan ja sijoitumme lopulta PUN3!
Ja vielä erityismaininnaksi saimme pinkein penikka. (;
Esitin myös kaksi konijänkän saksanpaimenkoiraa Unnan ja Mantan. Unna tuli SIN3 ja Manta voitti pentuluokan sinisten kehän ja pääsi BIS kehään jossa sijottautui kolmanneksi.
Hienosti siis meni mätsärit! (: Seuraavaksi sitten virallisiin.

Linkalla sitten lähdimme kohti Rovaniemeä 18.35 ja kotia Kemijärvelle pääsimme vasta kymmenen pintaan. Sanni oli väsynyt ja nukkui koko yön. Hieno reissu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti