18.4.2012

Monta menoa edessä. + viime viikonlopun kuulumisia.

Aloitetaan vaikka viime viikonlopun jutuista.. Enoni ja hänen vaimo sekä heidän kaksi tyttöään kävivät meillä kylässä viikonloppuna. Ja tietenkin olivat pienestä koirasta ihan innoissaan. (: Sannikin oli innoissaan, kun tytöt leikkivät ja rapsuttelivat. Taas sai huomata kuinka Sanni tykkää lapsista.
Agin hallittavuustestin harjoituksissa meillä on mennyt suht hyvin. Tyttö on oppinut mielestäni paljon.. Tai no paljon ja paljon.. ainakin vähään aikaan nähden paljon. mm. tyvär on oppinut kontaktisanan, häiriössä käskyn tekemisen ja naksun! Saas nähdä päästäänkö tälläviikolla torstai-harjoituksiin kun itse olen hieman huonossa hapessa tai no nyt paremmassa kun antibiootit jo vaikuttavat.

Sunnuntaina (jos olo sallii) lähdemme mätsäreihin Rovaniemeen tyvären kanssa! (;
Tiistaina 24.4 olisi myös mätsärit Rovaniemellä, mutta veikkaampa ettei kyytiä sinne ole ja jaksaakohan tuokaan tuommoisella aikavälillä tuota. :D:D Katsotaankatsotaan..

Vielä yksi uutinen! Ilmottauduimme ensimmäisiin virallisiin! 12.5. Kajaani kutsuu meitä.
Tänne lähdimme Sannin kasvattajan innoittamana.. (:(: (vaikkakin jo olin päättänyt että väliin jää mutta sai 'ympäripuhuttua' minut.) Saa nähdä mitä tästä tulee, kun täällä oleva tuomari on tarkka hampaista ja meillähän pientä vikaa noissa on. Noh.. katsotaan. Itsellä ei suuria odotuksia tuon näyttelyn suhteen, kuhan ei HYLsyä tulisi niin olen tyytyväinen! (;

Ulkoasua en oo vieläkään saanut näperreltyä, voisin ehkä huomena aloittaa, kun vielä ainakin sen päivän kotona olen. Olen päättänyt olla perjantaina jo siinä kunnossa, että pääsen takaisin koulun penkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti