22.4.2012

toinen match show!


Otsikko jo kertoo aiheen. 
Tänään siis ajelimme Rovaniemellä mätsäreihin. Sää oli huono, vettä sato tai ripsi ja tuuli vähän. Ajattelin ensin, että nämä on varmaankin peruttu, mutta ei. Ilmottauduimme ja saimme numeron 201. Näyttelyt alko kyllä hyvin, kun koira sotki minun valkoisen hupparin, niin jouduin käyttämään toista. ): Kehän alussa testasimme vähän pöytää ja miten liikkuu. Kehässä yksi kohta oli asfalttia ja tyvär ei jotenkin tahtonut mennä sinne.. Meidät kutsuttiin kehään.. Kehän alussa oli jotain häslinkiä jonkin kanssa ja joku ihminen tuli juttelemaan minulle, enkä vielä silloin tiennyt, että tämä on se tuomari. :_) Mainitsin hänelle siitä, että saa nähä meneekö tuosta kohdasta kun ei tahdo asfalttilätäkössä liikkua, noh se sitten sanoi että pienennetään Sannille kehää niin että saa mennä siinä vieressä.. Ois varmaan jäänyt tuo sanomatta, jos oisin tiennyt että se on kehän tuomari. :D:D Sanni liikkui hyvin, kuten aina (:D) ja seisoi hyvin. SE HÄNTÄ NOUSI JA HEILU! Wuhuu!
Pöydällä vähän arasteli, mutta tuomari käsitteli Sannia niin helläkätisesti, että rentoutui nopeasti. Hienosti kummiskin seisoi siinäkin.. Tuomari antoi meille punaisen nauhan.
Odottelimme kaikki luokassa olevat saavat nauhansa ja sitten oman                 
nauhan kehään. Sijoitumme PUN1!

Sitten odoteltiin taas.. koiria oli enempi aikuisten kehässä, joten aikaa meni pari tuntia. Ehti tulla kyllä kylmä, mutta onneksi välillä sai käydä istumassa autossa.. (:(: Bongasimme toisenkin chihun, trikki uroksen. Onkohan tämä minun Sanni pieni vai olikohan tuo uros iso? o: Ja tämä uros oli toodella arka!

Bis-kehä alkoi lopulta. Koirat juoksutettiin ja seisotettiin. Tässä BIS-kehässä palkittiin 8 koiraa.
Tuomarit alkoivat järjestellä koiria järjestykseen ja koirat vähenivät 8...7...6...5...4, ajattelin jo että miten tämä nyt voi olla mahdollista. Vielä yksi koira väheni ja sitten Sanni sijottautui BIS2! Hienoa! BIS-kehän voitti Cane corso. Saatiin palkinnoksi hienon hieno pokaali, 15kg ruokaa ja pussi, missä oli erilaisia kuponkeja ja omistajalle hiustenhoitotuotteita. (: Hieno reissu, ei voi muuta sanoa. 
Tyttö on aivan väsy nyt, varmaan nukkuu aamuun asti. 

Ainiin tuomari tuli vielä näyttelyn lopuksi erikseen sanomaan meille, että Sanni on tosi hieno luontonen koira ja mikä positiivista koira jaksaa innostua vielä, vaikka onkin huono sää. Viittasi varmaankin siihen, että useimmat pikkukoirat eivät oikein innostu tuommoisesta ilmasta..? (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti