26.5.2012

asian edistystä nopeaa.

hmpph.. Lupasinhan kertoa, kun siskoni koiran tulevaisuuden asiat selviää.
Noh, ne selvisivätkin aijjemmin, kuin luulinkaan.
Luna oli peruskoulutettu ja olikin oikein innokas tekemään näitä ja sen ilmeestä huomasi, että se halusi oppia lisää. Minä sille tahdoin opettaa kontaktin ja se oppikin sen ihmeen nopeasti. Lunan maha oli ensimmäisenä iltana todella turvonnut, oli jo silloinkin, kun haettiin se. Mietimme, että eikai se voi olla vahinkotiineenä, kun kerta juoksutkin olivat samaan aikaan. (Asui toisen koiran kanssa,joka oli uros)
Onneksi ei! Se oli vain turvonnut, parissa päivässä se laski. Samaan aikaan jo ensimmäisenä, kun koira pääsi autosta ulos, se alkoi ripuloimaan. Ajattelimme, että taitaa tyttöä jännittää.
Luna söi ja joi hyvin, mutta mikään ei pysynyt sisällä tuntia pidempään. Hain apteekista sille lääkkeet, jospa rauhottuisi. Söi sen kolmen päivän kuurin, mikä oli pisin kuuri mitä sai syöttää. Ei mahassa mitään muutosta.
Allergiat oli toinen vaihtoehto, ex-omistajan mukaan ei mitään allergioita. Ei sitten sekään. Oli paastolla päivän, jonka jälkeen sai kunnon lihaa. Luulimme jo, että joko nyt rauhottui. Ensimmäisenä kakka tuli normaalina, mutta paria tuntia myöhemmin tuli vesiripulia..taas.



Mitään vaihtoehtoa ei jäänyt, mutta olisiko koira ollut sairas jo ennestään, koska siitä haluttiin eroon mahdollisimman pian? Ilmoituksessa kerrottiin, että rokotuksen ym kunnossa, mutta he eivät saaneet rokotuskorttia.. vai oliko sitten tosiasiassa niin, että se todella oli hukattu. Hmpph. Koiran myös kerrottiin olevan täysin terve.
Uskomme vahvasti, että koira oli sairas.

Siskoni sitten yhdessä poikaystävänsä kanssa päättivät viedä tytön takaisin, ainakin siihen asti, että eläinlääkäri antaa lausunnon, jos edes se koskaan pääsee sinne asti. Olisi varmaankin ollut hyvä, heidän käyttää sitä, muttamutta..
Ehkä näin on parempi tai sitten ei.
En tiedä miksi minusta tuntui niin pahalta se, että koira menee takasin sinne.. Ehdin kai jo kiintyä tyttöön niin paljon, vaikka oma koira ei ollutkaan. Vai 'aistinko' sen, että koiralla sielä kaikki ei ole hyvin?




                                                          Olikohan heidän päätös virhe?

ps. oli pakko purkaa ajatuksia. 




2 kommenttia:

  1. Danalla oli joskus monta päivää ripuli ja kun paastotettiin neitiä päivä (ell ohje), joi pelkkää vettä, niin tietenkin tuli ripulina. annettiin pikkuhiljaa helposti sulavaa lihaa (kanaa), riisiä + keitinvettä ja canikuria, niin meni ohi muutamassa päivässä. :)

    Toivottavasti Luna olis terve ja palautuis siskolles. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan tosiaan. Itse kaipaan Lunaa jo kovasti, se oli niin hieno tyttö. Ostettiin apteekista Aptuksen Attapectiniä, muttei vaikuttanut. Pitää seuraavan kerran jos koiralle sattuu tulemaan pitkä aikainen ripuli (ja varmasti joskus tuleekin) ostaa tuota canikuria. (:

      Poista