12.5.2012

Kajaani RN 12.5 + vanhoja tuloksia.

Huh, ensimmäiset viralliset näyttelyt takana.
Lähettiin isäni kanssa aamulla kuudelta ajamaan kohti Kajaania. Matka tuntui niiin pitkältä ja varsinkin kun tuo väli on vain metsää metsää ja metsää...

Lopulta kuitenkin päästiin Kajaaniin ja ennen näyttelypaikalla menoa kävimme kasvattajan luona tapaamassa Sannin äitiä. Taisivat molemmat muistaa toisensa. (; Saimme kasvattajalta Sannille uuden villapaidan, kiitokset siitä tätäkin kautta jos sattuu lukemaan tämän! (: 
Onneksi näyttelyt siirrettiin pallohalliin, ilma oli mitä mahtavin.. vettä ja räntää..
Sannin kasvattaja oli meidän mukana näyttelyissä ja onneksi olikin, sain paljon vinkkejä ja neuvoja häneltä.
Kehät olivat myöhässä tunnin ja luulin lopulta, että olin myöhästynyt kehästä, mutta onneksi en.
Sanni käyttäytyi kehässä tosi mukavasti! Liikkui hyvin, seisoi hyvin, antoi käsitellä hyvin.. Olen tyytyväinen.
Tuomarina oli Tuire Okkola ja tulokseksi saatiin JUN-ERI JUK4.
Arvostelu vielä tähän.
"9-kuinen kauttaaltaan sopusuhtainen neitonen, jonka korvat voisivat olla aavistuksen korkeammalle kiinnittyneet. Ihanat silmät. Ikäisekseen hyvä runko ja kulmaukset. Tänään niukka mutta riittävä turkki. Liikkeenä tänään hieman takakorkea ja liikkuu takaraajat rungon alla."

Oli mukava näyttelypäivä ja oli mukava tavata uusia ihmisiä. Jatkossakin jos meidät bongaatte näyttelyistä saa tulla juttelemaan! (:

Unohdin kirjoittaa vappumätsäreistä, joten kirjoitellaan nyt. 

Sanni oli koko aamun tosi touhukas ja muutenkin reipas ja ajattelin, että nyt tyttö on tänään kehässä parhaimmillaan. Kuitenkin tyttö väsähti aamuisen touhuamisen jälkeen ja laittoi boksiin nukkumaan. Ja otin sen juuri hetkeä ennen meidän kehän alkua boksista ulos.. Tyttö sitten päätti kehässä innostua niin, että tuli yksi chihuvaivoista esiin, korina. Tyttö korisi koko kehän ajan.. Tuomari kysyi meiltä että onko se sairas ja jouduin selittämään asian. Hmpph, mun moka. Lisäksi en muistanut juottaa sitä ennen kehää.. Korinan ansiosta, tyttö ei voinut liikkua kunnolla. Saatiin sininen nauha ja lopulta ei sijotuttu. Sinisten kehässä korina katosi ja tyttö liikkui taas! 
En jaksanut kirjoitella sitä nyt itse, joten kopioin sen toisesta paikasta.. :_)

Maanantaina on viimeiset agin hallittavuustestin harjoitukset ja torstaina sitten testit! Saa nähä miten menee. (;

ps. lisäilen kuvia, jos niitä jostain saan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti