24.6.2012

juhannus + hyviä huonoja uutisia..

Aluksi, hyvät myöhäset juhannukset!
Vietimme siskoni ja hänen poikaystävänsä kanssa juhannuksen Luostolla. Sanni tietenkin oli mukana.
Tyttö oli jotenkin masentuneen oloinen ensimmäisen illan, mutta reipastui yön nukuttuaan.
Sanni nautti viikonlopusta, kun sai olla huoletta vapaana ulkona ja pyydystää ötököitä.. välillä kylläkin ötökät saikin voittonsa ja ehti syödä miljoona paukamaa meihin ihmisiin, että koiraankin.
Oli ensin tarkoitus tehdä tästä postauksesta suuri kuvapostaus, mutta se nyt jäi, koska en muistanut kuvata niin paljoa, kuin oli tarkoitus..
Saatiimpas me perjantai yönä mahtavia uutisiakin! Pennut syntyivät! 2 narttu 3 urosta. Olin toodella iloinen tästä uutisesta ja oli mukava huipennus juhannukseen..
Mutta kuitenkin.. tänään saatiin huonoja uutisia kasvattajalta.
Yksi uros oli eilen pitänyt lopettaa huulihalkion takia. /:
Toinen nartuista on niin pieni, että sen tulevaisuus on vielä heikkoa. Kerran se on saatu jo elvytettyä, mutta saa nähä mitä tapahtuu. Pienikokoinenhan tästä tulee varmasti, joten ei voida käyttää jalostukseen. Sijoitukseenhan siis minulle täältä penneli olisi tulossa.
Toinen nartuista taas on normaalin kokoinen, mutta päässä olevat pyörteet voisivat haitata näyttelyuraa. (pyörre on voimakas) Jospa se häviäisi, saa sitten nähdä tuleeko tätä narttua minulle vai jääkö sitten kasvattajalle itselleen vai mitä tapahtuu.
Tarkentaen pyörteitä, karvat siis kasvavat "väärään suuntaan". Näyttelyihin voi viedä, mutta ei ole lupaavaa.
Tarkennuskuva, että saadaan kaikki ihmiset ymmärtämään asia. (:
olisi voinut etsiä paremmankin kuvan ja vielä koirasta,
mutta tuosta kummiskin saadaan asin ydin esiin.
Hmph.. harmittaa! ): Mutta eihän tälle nyt voi mitään, vaan pitää 
katsoa tulevaisuuteen ja miettiä tätä asiaa uudestaan. Sannille kuitenkin kaveri jossain vaiheessa tulee, mutta saa nähdä että minkä kokoinen, näköinen, rotuinen, ikäinen.. tulevaisuus näyttää. Kiirehän tässä ei ole mihinkään. 

Nyt toivotaan pennuille ja emälle tsemppiä loppuun asti ja varsinkin pienelle nartulle voimia jaksaa ja kasvaa normaaliin kokoon. Toivoa vielä on, mutta silti itselle epätoivoton olo.

kuvia juhannukselta myöhemmin, kun koneelle on saatu ladattua. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti