16.6.2012

kuulumiset viime viikoilta!


Olen iha hirveä, kun en ole postannut pitkiin aikoihin! Se voikin johtua siitä, että olen töissä ma-pe 7-15 tai 6-15 ja sen jälkeen olen tooodella väsynyt.
Agility harjoitukset kulkivat hyvin, tyttö aluksi pelkäsi melkein kaikkea, mutta lopuksi sitten mentiin kuin vanha tekijä kaikkia. Tyttö innostui todella agista! Hyvähyvä! Nyt kuitenkin parikertaa meillä jää välistä, koska tyttö aloitti reilu viikko sitten toiset juoksunsa. Nyt sitten vain kotiharjoittelua tehdään pari viikkoa. Koitan joku kerta ottaa harjoituksiin mukaan kuvaajan, jotta saadaan kuvia.
Meillä on Sannin kanssa suuria suunnitelmia edessä, joista yhden kirjoittelen sitten loppuviikosta, että asia edistyy ja kaikki menee hyvin. (; Kerran tämän olenkin jo paljastanut muualla, mutta odotellaan nyt lisätietoa asioista ja muutenkin.
Yksi suuri muutos Sannin elämään tapahtuu lähikuukausina, sillä me tytsyn kanssa muutamme Ouluun asumaan. Sain opiskelupaikan Oulun seudun ammattiopistosta, Muhoksen yksikösta eläintenhoitajapuolelta, jonka käyn kaksoistutkintona. Siitä myös sitten enempi,
kun asunto on löytynyt.

Sannia olen totutellut läheisessä rannassa veteen ja hyvin se on lähtenyt. Tyttö suostuu jo menemään kahlaamaan, kun pääsemme kunnon rannalle, mihin saa viedä koiria kokeillaan jospa tyttö suostuisi jo uimaankin.
Meillä kävi vierailulla mummini koira papillon- Pietarinjängän Savotan Santeri, jolla ikää jo 10 vuotta. Papparainen oli oikein kiinnostunut juoksuisesta Sannista.. Vauhtia riitti!

Sanni on ilmoitettu Oulun KVseen ja tuomarina Jose Vidal.
Huomenna Sanni ilmoitetaan Kemin KVseen, jossa tuomarina
Tuula-Maija Tammelin. Kaksi viikkoa vielä siihen Rovaniemen KVseen..
huuh, millainen tuloshan me sieltä tuodaan
kotiin.











ps taas. kuvien sommittelu tuottaa suurta päänvaivaa, joten ne on vähän miten vain.. /:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti