6.8.2012

oululaisia ollaan!

Huh, pahin muutto vaihe on ohi. Tai on ollut jo paripäivää, mutta nyt kirjoittelen taas vasta.
Muuto sujui hyvin, asuntoa ei ollut siivottu kunnolla ja meni kaks(!) päivää että saatiin se siihen kuntoon, että voi asua. Nyt kuitenkin on jo isommat ostokset ostettu, mutta paljon vielä puuttuu.
Meillä on hyvin lähtenyt pyörimään Oulun arki. Sanni alkaa jo pikkuhiljaa kotiutua ja rentoutua. Ollut paripäivää hermona uuden paikan, uusien hajuen ja uusien äänien takia.
Lenkkeilty ollaan ja "reviiriä" laajennettu, että paikka tulee tutuksi. Aika helppo kulkuista aluetta tämä.
Huomaan kuitenkin, että kaveria tytsy kaipaa. Viiviä taitaa olla iso ikävä!
Katsotaan, jospa saataisiin hankittua tyvärelle pikkusisko vielä. :)

Tänään ollaan ensimmäistä kertaa matkustettu linkalla Oulussa! :) Tai siis olen itse pienempänä matkustanut, mutta bussikyydit on meille vähän uusia asioita. Lähdettiin Sannin kanssa siis tuttujen luokse kyläilemään linkalla. Pysäkille jouduttiin melkein juoksemaan, mikä osottautui turhaksi kun linkka oli myöhässä. Oli tosi lämmin päivä! Linkassa Sannia hermostutti kuumuus ja se ettei takana olevat lapset rapsutelleet ja huomioineen. Kaikinpuolin hyvin kuitenkin meni linkkamatka. :) Matkaa oli suuntaan 19km ja takaisin meidät tuotiinkin autolla. :)

Koirapuistoa lähettiin etsimään ykspäivä, muttei löydetty joten tehdään uus tutkimusmatka pianki. Lauantaina sitten mennäänki mätsäreihin katsomaan Oulun koiria. Kunhan vain kyyti järjestyy sinne.

Kouluni alkavat keskiviikkona ja huomena menen keskustaan shoppailemaan itselle vaatteita ja koulutarvikkeita. Saa nähä lähteekö Sannille jotain kivaa kans.. :) Täällä on huonopuoli se, että mulla on Musti ja Mirri melkein nurkan takana ja sielä tulee varmasti aina käytyä. Nyt oon hillinny itseä menemästä sinne. :D Empä sortuis menemään sinne, raha palaa sielä liiankin hyvin!

Tuntuu tosi oudolta asua omassa kämpässä, kaukana omasta perheestä!
Mutta kyllä pidän tätä Oulua omana paikkana, omana kotina. Viihdyn kyllä täällä hyvin! :)

Meitä saa käydä Oulussa tapaamassa ja meistä saa lenkki/leikkiseuraa.
Tähän loppuun vielä kuvia Oululaisesta Sannista! :)







keskeneräinen olohuone

keskeneräinen olohuone

keskeneräinen keittiö

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia Sannista ja ihana koti :)

    VastaaPoista
  2. kiitokset! :) Koti on kyllä ihan kesken vielä, mutta ajattelin silti laitella jo kuvia. :)

    VastaaPoista