8.10.2015

Sukkakalan toteutus

Arki Tampereella tuntuu välillä puuduttavalta, mutta kuitenki siltä, että tämä on se kaupunki mihin kotini rakennan, mihin jään lusimaan moneksi vuodeksi. Koirien kanssa tulee pyörittyä kotona ja niille paljon höpöteltyä, kun tuttavuuksia ei vielä täältä ole juurikaan löytynyt. :)
Mutta tiedättäkö sen tunteen, kun energiaa on vaikka muille jakaa? Siivoat sukkakorin ja löydät hirveästi parittomia sukkia..
..no minä tiedän! Siksi päätin tehä koirille pieniä leluja. Huomasin sitten, että muuton yhteydessä neula ja lankakin kadonnut.. Miten sitten? Seuraava kuva sarja voi sen selittää..

Vaihe 1; Tarvitset siis sukkia, täytettä(itse käytän tyynyistä ylijäänyttä vanua) ja sakset




Vaihe 2; Leikkaa sukan varresta osa pois. Toki voi jättääkkin, ihan miten itse parhaaksi näkee








Vaihe 3; Täytä sukka







Vaihe 4; Leikkaa avoimesta päästä tasaisia suikaleita







Vaihe 5; Sido suikaleet tiukasti toisiinsa niin, että vastakkaiset suikaleet sidotaan





Vaihe 6; Tadaa! Lelu on valmis, minkä nimesin sukkakala, (jäljitelmä mustekalasta)

Suunnittelin myös (jos tästä taloudesta olisi löytynyt neulaa ja lankaa) että tälle voisi silmät vielä niistä tehdä ja jos on repiviä koiria ni varmistaa tuo täytteiden aukko neulomalla, mutta näillä mennään nyt. Ei ehkä mitään kauneimpia vielä, mutta koska energiaa riitti keksin jotain kehittävää itselleni ja koirille. Tein näistä myös "aktivointisukkia", jossa sisällä raksuja, solmuleluja, niistä ei kuitenkaan kuvia :)
Kehitän tätä sukkakala ideaa vielä ja päivittelen sitten miten olen saanut sen kehitettyä.

Nyt odotellaan jännityksellä maanantaita. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti