22.7.2012

kemi takana, liminka eessä.

Mikä päivä!
Ensinnäki aamulla piti olla jo auto pakattuna ja startattuna klo 9! Mutta yö tuli taas istuttua koneella ja selailtua kaikkea.. herätyskellon piti soida 6.40, mutten tiedä mitä on tapahtunu sillo.. Ovelle tultiin sitten seittemää vaille yheksän huutaan, että ollaanko sitä lähössä vai ei.. Siinä hopulla sitten vetää jotain niskaan, pakata koiran kamppeet ja laittaa naama siihen kuntoon, että viitsii edes lähteä..
Aamulla vaan tuntu, että kaikki on ihan sekasin.. Näytin vaiheeksi variksenpelättimeltä, Sannin kansio oli "hukassa", näyttelyhihna "hukassa".. Silti nämä kaikki tavarat oli sielä mihin ne kuuluukin, mutta kun sitä hermostuksissa etsii ei taho löytyä mitään.. /: Päästiin kummiski jopa liikeelle paria minuuttia vaille kymmenen! :) Jouduttiinhan pari ylimäärästä mutkaa tekemään ennen "virallista" lähtöä, kun puhelin oli kotona, lompakko kotona ja kamera kotona. Kamera jäi kotiin loppujen lopuksi.. mikä on harmi! Olisi ollut reilusti aikaa kuvata kehiä.. /: 
Haha, pakko myöntää, että auto tais kulkea "hieman" ylinopeutta.. Perillä oltiin n. varttia vaille 12.
Pysähyksiä tuli matkalla pari, millon vessaan ja millon koiraa ulkoiluttamaan. Kuitenkin tärkeintä, että päästiin ite Kemiin ajoissa.
Ajoissa siis todella oltiinki.. Kehät oli vasta alkaneet, kun saavuttiin paikalle. Meidän kehän piti alkaa 12.30 ja lopulta se alkoi vasta kolmen pintaan.. eli myöhässä kivasti!
Ensimmäinen kerta, kun meidän näyttelyiden aikaan oli kohtuullinen ilma! Ja ensimmäinen kerta meillä oli nurmikentällä.. ehkä hieman jännitti koiran puolesta, että miten käyttäytyy. Ylläriylläri.. taas ihan mahtavasti. Liikkui reippaasti häntä ylhäällä ja seisoi vapaasti yllättävän hyvin.. :) Pöydällä kehittyy ja kehittyy joka kerta tuntuu paremmalta! Tuomari antoi meille ERIn.
Ja lopulta sijoituttiin toisiksi! SA jäi saamatta..kuulemma syynä liian leveät korvat. Mutta olen tyytyväinen koiraan ja tulokseen.
Saatiin myös eräältä ihmiseltä kehän ulkopuolelta hyviä neuvoja seuraavaan kertaan! Kiitos siitä hänelle, jos sattuu lukemaan blogiamme.
Ehdin jopa nähdä paria "tuttua", joita pitikin ainakin moikata, mutta Topin omistajaa ei keretty jututtamaan...taaskaan. Ajattelin, että jos heillä on niin kiire ja päätin olla häiritsemättä. :) Ehdittiin kuitenkin tervehtimään! :) Ja ainakin yhtä kasvattajaa päästiin jututtamaan, kenelle olenkin jo säpöä laittanut tulevaisuuden suunnitelmista. ;) Sekä saatiin paljon lisää mukavia vinkkejä, pitää olla yhteyksissä heihin piakoin. :)
Mukava päivä kaikin puolin, vaikka odoteltiin ja seisoskeltiin pitkän aikaa. Sai ainakin miettiä asioita ja seurata chihukehiä tarkkaan.

Seuraavat onkin sitten Limingan näyttelyt, missä vihdoin tavataan Sannin velipoika! :)

Tuntuu siltä, että kehuisin Sannia koko blogissa.. :D Täytyy laittaa vähän negatiivistä!
Parina kertana agitreeneissä tyvär ei tahdo kuunnella, ei keskittyä.. Ollaan siis tehty ohjausharjotteita, muttei kyllä koira ole yhtään niin aktiivinen kuin on normaalisti. Kotona ollaan kokeiltu harjotella, mutta arvata voi, että ei kuuntele.. ARRH. Miten saan sen kuulon taas takaisin treeneissäkin! Seuraavan viikon torstaina sitten onkin viimeiset treenit täällä Kemijärvellä.. Toivotaan, että Oulusta sitten löytyy uusia tuttuja, uusia treenikavereita ja muutakin seuraa meille. :)

Aa, tästä mun pitiki vielä mainita, että mulle pitäis olla joku henkilökohtanen näyttelyneuvoja aina noihin..
Tuntuu joka kerta, että lähden liian ajoissa näyttelyistä, että joku kehä jää nyt käymättä.. Netistäkin, kun lukee jokaisessa paikassa lukee toista ja aar kaikkea. :D Pääsis nyt kunnolla sisälle näihin näyttelyjuttuihin ni helpottais jostain suunnasta! :) 

Kuvaton postaus toistaseksi, jos joku tietää tai on nähnyt kuvia Kemin näyttelyistä, jossa Sanni esiintyy. Linkkiälinkkiä! :)
Arvostelu sitten lisäillään myöhemmin tai seuraavaan postaukseen.. Nyt ei innosta nostaa pyllyä penkistä ja hakea arvostelua.. 

ps. Sanni sai vihdoin oman ikea hiiren! :) Kaksin kappalein, tytölle vähän ennakko synttärilahjaa. :) 25.päivä sitten tämäkin kakara on vuoden ikäinen nassikka! :) 

1 kommentti:

  1. Oli joo melkoista pyöritystä päivä meillä, kun oli 5 koiraa mukana ja piti yrittää kaikkia vähän ulkoiluttaa ja keritä vielä seuraamaan kehiäkin. Pk-nartut meni multa ihan täysin ohi, kun innostuin niin Rempan cacibista :D Olin luvannut Topin kasvattajan koiria kuvata, mutta unohtui sitten sekin siinä intoillessa.. Tän vuoden näyttelytavoitteet on nyt saavutettu, loppuvuoden voikin ottaa rennosti ja keskittyä pitämään hauskaa kehässä ;)

    VastaaPoista