9.7.2012

viime viikkojen tapahtumaa.

kappas, siitä onkin vierähtänyt jo viikko, kun olimme kakaran kanssa näyttelyissä. Aloitetaan siis siitä.
Heräsin tooodella aikasin, sillä en ollut edellisenä päivänä edes pakannut tätä reissua varten.. Onneksi matka on lyhyt niin ei tarvinut kauaa matkustella. Kello 11 muistaakseni oltiin näyttelypaikalla asettautuneet. Ylläriylläri..  sato vettä tai siis tihkutti vettä. Sanni kuitenkin jaksoi olla reipas ja aloinkin kävelyttämään sitä ympäri aluetta. Pari kertaa tyttö alkoi korisemaan innostuksen ansiosta treenatessa, mutta se onneksi toistui vain parikertaa. Minun mukanani tuli hyvä ystäväni Janna, joka toimi kehäkuvaajana meille. (; Ja hänen serkkunsa mukanaan kaksi chihuahuaa liittyi meidän joukkoon. Ekin (Earl Adorable Puppy) ja Allan (Nikoli's Wish Me Luck) kehät olivat ennen meitä ja hienosti molemmilla meni. Alla oli ensimmäistä kertaa kehässä. (:
Meidän kehän aikana vettä tihkui enempi taivaalta.. Sanni kuitenkin jaksoi! Tyttö esiintyi hienosti häntä pystyssä, mutta seisottaessa häntää ei jaksettu nostaa tälläkertaa. Tuomari antoi meille EH:n ja arvostelu oli seuraavanlainen: "Hyvä koko. Ikäiseksi hyvä pää & ilme. Runko & eturina saa vielä kehittyä. Hyvä luusto. Takaosa saisi olla enemmän kulmautunut & hännänkiinnitys korkeammalla. Hieman epävakaat takaliikkeet & korkeat etuliikkeet. Tarvitsee aikaa."
Kilpailuluokassa sijoituttiin kolmansiksi, joten hyvinhän se meni! (: Tuomari tykkäs selvästi pienistä rimpula chihuista. Päivän päätteeksi Sanni oli toooodella väsynyt, eikä enään illalla jaksanut ajatellakkaan lenkkiä.
Jopa pitkästä aikaa viimeviikon torstaina me päästiin agiin! Osallistujia tälläkertaa ei ollut muita, joten saatiimpa ainakin yksityiset reenit. (; Ollaanhan me oltukki parikertaa pois ja sen huomas ainakin minun ohjattavuudesta ja koiran kuuntelusta.. Aloitettiin puomin harjoittelulla. Ensin nostin koiran alastuloon ja ohjasin sen alas. Sanni meni sen hyvin. Sitten toisella kerralla ohjasin vähempi alas ja sekin meni ihan loistavasti! Päätettiin sitten kun Sanni on niin reipas tekijä kokeilla koko puomia ja tyttö meni senkin kuin konkari.. (: Taitaa olla meidän laji tuo agi? Tyttö ainakin nauttii siitä ihan täysin siemauksin. Aina saa olla niin tyytyväinen agitreenien jälkeen tyttöön. Kuitenkin sarjaesteellä tyttö ei tahtonut kuunnella ollenkaan, hyppykäskyä ei kuunneltu, "alkuistumisia" ei kuunneltu.. Saatiin kuitenkin hyppäämään pari kertaa ja annettiin sen jäädä sitten hautumaan. Muuria kans aloitettiin ja se meni hienosti. Pöytää aloitetaan harjoittelemaan sekä  meiltä väliin jäänyttä pussia. Pitää joku kerta pyytää joku kuvaamaan meidän treenejä niin saa näistäkin kuvia.
Huhuh, mitäs meille vielä kuuluu. Seuraavat näyttelyt on nyt lauantaina Oulussa, jolloin myös käymme tekemässä vuokrasopimuksen tulevaan kotiimme. Kelpaa kyllä meidän Sannin kanssa asustaa kahestaan (toivottavasti toistaseksi). Asunto on isompi, mitä alussa suunniteltiin ja asunto on myös ihan erilainen. Ei kerrostalossa vaan luhtitalossa, ei yksiö vaan kaksio. Oma parveke ja takapihakin on. (: Kelpaa!
Tällä kertaa kuvat vain pötkönä alhaalla. Ja täältä voit katsoa paria minun ottamaa kuvaa:  *KLIK*

©Janna P.

©Janna P.


©Janna P.

©Janna P.


©Janna P.

©Janna P.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti