16.7.2012

Oulun reissu.

Huh, Oulun reissu on ollut ohi jo melkein pari päivää, mutta nyt vasta taas ehdin kirjoitteleen.
Jo perjantaina päivällä lähettiin kohti Oulua ja tähän syynä oli se, että kävimme katsomassa Oulussa yhden asunnon, joka osottautui ihan täydelliseksi mun tarpeisiin. ;) Tämä asunto siis on nyt varattu meille ja 2.8 alkaen sielä asumme. Laittelen sitten vaikka kuvapostausta Sannin ja minun opiskelijaboksista, kun se on saatu ihan semmoiseen kuntoon, että viitsii kuvia laittaa. :) Että meidät sitten tuosta toisesta päivästä eteempäi voi tavata Oulussa ja varmasti tulemme kaipaamaankin hieman seuraa lenkeille ja tietenkin muutenkin koiraseura (miksei muukin) on tervetullutta!
Mentiin sitten Sannin ja isäni kanssa vanhoille tuttavuuksille yöksi. Oli kyllä mukava nähdä heitäkin. Sanniin he taisivat ihastua.. ettei vaa nostattanut heille (ainakin lapsille) koirakuumeen? (;
Illalla uskaltauduin lähteä lenkille Sannin kanssa.. siitä on niin monta vuotta ku viimeksi Oulussa käveskellyt, että hieman ehkä jännitti, että sinne eksyy. Mutta tämä seutu osoittautui sitten ihan helppokulkuseksi ja muistin jopa reitin takaisin! :)
Aamusta sitten aloin jo touhuamaan ja valmistelemaan päivän koitokseen. Ulkona ei satanut silloin, ONNEKSI! Näyttelypaikalle saavuttiin n. kello 10 ja sielä bongasinkin monia tuttuja koiria, mutta hihnan toisessa päässä olevasta en ollut varma, joten jätin sitten juttelematta.. Nyt kuitenkin tiedän, että oli oikea ihminen ja harmittaa, etten käynyt juttelemassa. Aluksi taas tapani mukaan Sannia totuttelin ympäristöön, ettei alkaisi kehässä korisemaan. Korisi taas pitkän aikaa kehän ulkopuolella, mutta kun oli tottunut hälinään se loppui.
Kehässä tyttö esiintyi tosi reippaasti. Yllätyin Sannin vapaasti seisottamisesta taas! Vielä siinä on hiottavaa, mutta nuorihan koirakin on vasta. Pöydäkäyttäytyminenkin yllätti, se seisoi! Sanni seisoi pöydällä, mitä on tapahtunut! Yleensä kotona aluksi vetää itsensä kippuraan, mutta nyt ei ollenkaan! o: Olin ihan yllättynyt.
Tulokseksi saatiin ERI3. SA:ta junnunartuille ei herunut kellekkään.
arvostelu:
Little bit long back and loin. Good muzzle and skull. Correct bite. Open angulations. Little bit short upperarm. Compact back. Good hairquality. Parallell hocks. Little bit narrow front. Correct set and carriage of tail.
Suomennus käännöspalvelusta:
Hieman pitkä takaa ja lanneosa. Hyvä kuono ja kallo, oikea purenta. Avoimet kulmaukset. Hieman lyhyt olkavarsi. Hyvä turkinlaatu, yhdensuuntaiset kintereet(?) Hieman ahdas takaa ja hyvinasetettunut häntä jota koira kantaa oikein.

Tuomarina Lokodi Csaba Zsolt

Tästä tuleekin sitten kuvaton postaus taas.. en ole löytänyt yhtään kuvaa meistä ja ketään en värvännyt tänne meitä kuvaamaan, joten näin ainakin alkuun. Voi olla, että jostain löytyy kuvia tähänkin, mutta lisäillään ne sitten myöhemmin. :)
Kiitokset kuvista blogin lukija Titta! (:  Täytyy seuraavalla kerralla ottaa hihna karvojen "päälle".. oli näköjään jäänyt noin.. :)


©Titta L.

©Titta L.

©Titta L.

©Titta L.

Seuraavaksi meillä suuntana sunnuntaina Kemi!

2 kommenttia:

  1. Mun kamerasta löytyi muutama kuva Sannista :) En osannut yhdistää nimeä koiraan vasta kuin kotona kuvia katsellessa, kun en ostanut luetteloa ja muutenkin oli niin kiire juoruta kaikkien pohjoisen tuttujen kanssa ja kuvata ym.. ;D Mutta tässä linkit niihin kuviin:
    http://i143.photobucket.com/albums/r145/Tihuhu/sunnylight5.jpg
    http://i143.photobucket.com/albums/r145/Tihuhu/sunnylight4.jpg
    http://i143.photobucket.com/albums/r145/Tihuhu/sunnylight3.jpg
    http://i143.photobucket.com/albums/r145/Tihuhu/sunnylight2.jpg
    http://i143.photobucket.com/albums/r145/Tihuhu/sunnylight.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teille juuri meinattiin tulla puhumaan, mutta en ollut varma oliko pojat omalla omistajallaan mukana. Tunnistin heti pojat. :) Saako kuvia käyttää täällä, sekä petsiessä ja facebookissa jos mainitsen kuvaajan? :)

      Poista